A hely, pszichológiai tanácsadó és fejlesztő központ

1183 Budapest, Thököly u. 9/A. 6. lp. fszt. 1. | +36-30-932-7005 | http://a-hely.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

„A Hely, ahol”…reményeink szerint mindenki találhat alkalmat a fejlődésre, átmeneti problémái megoldására, az alkotásra. Munkatársaink egyéni pszichológiai tanácsadással, és csoportos programokkal biztosítják a lehetőséget, hogy a hozzánk betérő, legyen akár gyermek, vagy felnőtt, feloldódjon, biztonságban érezze magát és így, a közös munka során és után, még  kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet élhessen.

Programjaink, változatos életkori eloszlásban gyermekeknek, (óvodásoknak, kisiskolásoknak, kamaszoknak) és felnőtteknek szólnak. A gyerekeknek segíteni tudunk óvodai, iskolai és otthoni problémáik megoldásában. A felnőtteket munkahelyi és magánéleti problémáik megoldásában is támogatjuk. A Hely  modern szín- és formavilága, barátságos berendezése a csoportos és az egyéni fejlesztési folyamatok megvalósítását támogatja.

Nézzen körül nálunk, itt és a valóságban is.  Ha nem talál választ kérdésére, kérem üzenjen, válaszolunk.

http://a-hely.com/

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

Bejelentkezés telefonon vagy a http://a-hely.com oldalon keresztül történik.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Keul Andrea
Telefon:+36-30-932-7005
Email:info@a-hely.com
Honlap:http://a-hely.com
Facebook:https://www.facebook.com/ahelyahol
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek