Nózi Fül-orr-gégészet

1182 Budapest, Gábor Áron u. 7. | +36-30-225-8236 | http://nozi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gondjai vannak a hallással, gyakori megfázással, vagy erős torokfájással küzd? Keresse fel szakembereinket, a mi fül- orr-gége vizsgálatunk gyógyírt hoz panaszaira.

Cégünk egyik legfontosabb célja, hogy a betegséget ne akkut, kialakult stádiumában kezeljük, hanem minél hamarabb, akár prevenciós jelleggel is el tudjuk látni a hozzánk fordulókat. Ha Ön is hasonló panaszokkal küzd, nincs értelme késlekednie, minél hamarabb keres fel minket, hozzáértésünknek, nagy szakmai rutinunknak köszönhetően annál hamarabb megszabadulhat a fájdalomtól.

Nálunk Ön a legfontosabb, egyedi kialakítású, és gyógyítási szellemében is különleges rendelőnkben minden betegünk egyedi ellátásban részesül, s egészségének megőrzése érdekében nem csak gyógyszert, illetve kezelést, hanem hasznos, minőségi tanácsokat is kap tőlünk,a melyek segíthetik egészsége megőrzésében.

Mi mást nyújtunk, mint a hagyományos rendelőintézetek. Eltökélt célunk, hogy eltérve a szokásos kórházi gyakorlatoktól ne a betegségekkel, hanem a betegekkel foglalkozzunk, s valóban olyan kezelésben részesüljenek, mely egy jobb élethez segítheti őket.

Orvosaink figyelmet fordítanak a szervezet számára kímélő, de mégis hatékony gyógymódok javasolására is.

Nyitvatartás:

Bejelentkezéssel.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pámer Anita
Telefon:+36-30-225-8236
Email:pafe@t-online.hu, nozirendelo@t-online.hu
Honlap:http://nozi.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/nozihu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek