Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár - Lőrinci Nagykönyvtár

1183 Budapest, Thököly út 5. | +36-1-291-2575 | http://www.fszek.hu/konyvtaraink/thokoly_ut_5_

Oszd meg másokkal!

Desktop

Könyvtárunk, amelyet a helyiek csak „Nagykönyvtárként” emlegetnek, Pestszentlőrinc új városközpontjában helyezkedik el. A közel 900 m2-en kialakított terek számtalan lehetőséget teremtenek a kulturált kikapcsolódásra. A vidám színvilág és a modern dizájn 21. századi hangulatot árasztanak, és mégis emberközeli környezetet biztosítanak. A földszint mozgáskorlátozottak és a babakocsival érkező kismamák számára is bejárható. Több tízezer könyv, több ezer CD, videokazetta, CD-ROM, DVD, közel 110 féle újság és folyóirat várja látogatóinkat. Kilenc számítógépen adott az Internet-hozzáférés lehetősége, emellett CD-író (csak adatírásra), nyomtató, szkenner és fénymásoló gép is látogatóink rendelkezésére áll. Elektronikus adatbázisok (e-olvasóterem) segítenek az információszerzésben.

Külön figyelmet szentelünk az Európai Információs Pont folyamatos fejlesztésének. Állandóan megújuló kulturális programokat szervezünk az irodalmi estektől a kézműves foglalkozásokig, 35 m2-es galériánk, a „Galéria 18” hónapról hónapra új tárlatokkal jelentkezik. Könyvtárunk részt vesz a kerületi gondozási központokkal közösen kialakított „Könyvet Házhoz” programban is, amely a házhoz kötött emberek könyvtári ellátását célozza meg.

A saját laptop, a könyvtári számítógép és az internet használatáról

A Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár katalógusa

Nyitvatartás:

Hétfő09.00 – 19.00
Kedd09.00 – 14.00
Szerda09.00 – 19.00
Csütörtök09.00 – 19.00
Péntek09.00 – 19.00
Szombat09.00 – 14.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:fizetős
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek