Budapest XVIII. Kerületi Eötvös Loránd Általános Iskola

1184 Budapest, Lakatos út 30. | +36-1-295-1435 | http://www.eotvosbp18.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánk alapvető céljai közé tartozik, hogy olyan tanulóközpontú, biztos ismereteket nyújtó, a továbbtanuláshoz erős alapokat adó intézmény legyen, melyben a gyermekek szabadon kibontakoztathatják képességeiket, egyéniségüket.

Folyamatosan törekszünk saját erőből és pályázatok elnyerésével az épület felújítására. E munka eredménye látszik a hangulatos tantermeinkben, közösségi helyiségeinkben, megújuló udvarunkon. A szakmai munka segítése mellett, a nyugodt körülményeket is biztosítja, hogy minden osztálynak újonnan berendezett saját tanterme van, emellett jól felszerelt szaktantermekben oktatjuk a földrajz, biológia, rajz, ének, technika, kémia, fizika, idegen nyelv, informatika tantárgyakat.

A zeneiskola hozzánk kihelyezett tagozatán szolfézs és hangszeres zene (zongora, gitár, furulya) oktatása folyik.

Az iskolai logopédus helyben szűri és szükség szerint foglalkozik a gyermekekkel, s ezt teszik fejlesztő pedagógusaink is.

A napközis (1-6. évf.) és tanulószobai (7-8. évf.) ellátást és foglalkozást minden igénylőnek biztosítani tudjuk. A napközi a házi feladat elkészítése mellett a tananyag változatos eszközökkel történő elmélyítését és változatos szabadidős tevékenységeket is biztosít.

A XVIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Desktop
Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek