Cambridge English Sports Kindergarten

1182 Budapest, Gyergyó u. 16. | +36-30-455-1113/Maixner Szilvia | http://www.sportovi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodánk magyar pedagógia programja mellett gyermekeink nemzetközi oktatási és Cambridge szintrendszerű oktatási rendszerben vesznek részt. Angol nyelvű oktatási módszereink saját angol nyelvi pedagógusainkkal történik.

Óvodánk a Cambridge Budapest Nyelviskola Módszertani Központja, Cambridge oktatási anyagunk célirányosan a Cambridge Young Learners English Tests Nyelvvizsgára való előkészítés.

Óvodánk a MOB – Magyar Olimpiai Bizottság – a Magyar Úszószövetség és Tornaszövetség utánpótlás keret nevelését folytatja. Két szakosztály működik óvodánkban, melyben mindkét sportág kiemelt képzéseként magas óraszámú oktatást foglal magában, diplomás, mester edzőkkel. A sportági szakosztályba való kerülés a gyermek beiratkozását követően kerül kiválasztásra:

  • Úszó Szakosztály
  • Ritmikus Gimnasztika Szakosztály

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-455-1113/Maixner Szilvia
Email:info@sportovi.hu
Honlap:http://www.sportovi.hu
Facebook:https://www.facebook.com/CambridgeEnglishSportsKindergarten
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek