Darus Utcai Általános és Magyar-német Két Tannyelvű Iskola

1181 Budapest, Darus u. 3. | +36-1-290-3216, +36-1-291-3047 | http://darusiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az 1-2. osztályos tanulók külön épületben, zöld környezetben a Feál tagiskolában; a 3-8. évfolyam diákjai a Darus utcai épületben tanulhatnak.

Az emelt szintű testnevelés keretén belül az alsó tagozatos diákjaink a mindennapos testnevelés óra mellett a közeli uszodába is járnak. A rendszeres testmozgást délutáni sportfoglalkozásokkal is igyekszünk biztosítani.

Azok a gyerekek, akiknek a szülei az emelt szintű matematikaoktatást választották, emelt óraszámban ismerkednek a számok világával, és 3. osztálytól lehetőségük nyílik az informatikaképzésre is.

Idegennyelv-oktatás (angol, német) már az első évben van iskolánkban. A 2000 - 2001-es tanévtől került bevezetésre a magyar-német két tannyelvű oktatás. A tanítás a mindennapos német nyelvi órákon csoportbontásban valósul meg. 3-4. évfolyamon a rajz, testnevelés, környezetismeret; 5-8. évfolyamon az országismeret, testnevelés és történelem tantárgyakat tanítjuk német nyelven.

A nyelvtanulás elmélyítését a több éve sikeresen működő csereprogramok is segítik. A hatékony nyelvtanítás eredményeként több tehetséges gyermekünk sikeres alap- és középfokú nyelvvizsgát tett a 8. évfolyam végén.

A XVIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-290-3216, +36-1-291-3047
Email:darus_isk@freemail.hu
Honlap:http://darusiskola.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek