Kandó Téri Általános Iskola

1182 Budapest, Kandó tér 1. | +36-1-292-2864 | http://www.kandosuli.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A csend, a jó levegő is biztosítéka sikeres nevelő-oktató munkánknak. Udvarunk sportudvarra, pihenőkertre és játszóudvarokra tagolódik. Iskolaépületünk kétemeletes, tágas, világos, barátságos. Tantermeink berendezése, a diákok elhelyezése az életkori sajátosságokhoz igazodik. Iskolánk 8 évfolyamos. Alsó tagozaton egész napos foglalkozás van, két tanító néni tanít és vezeti a szabadidős tevékenységeket. Ez a tevékenységi rendszer segíti a legjobban az óvoda-iskola átmenetet, előnyös a kisgyereknek és a szülőknek is.

Iskolánk profilja: testnevelés, angol nyelv és informatika tantárgy oktatása emelt óraszámban, kiscsoportos formában. A tehetséggondozás, a felzárkóztatás, az egyéni és differenciált képesség- és készségfejlesztés meghatározója napi munkánknak. Pedagógiai módszertani kultúránk részét képezi a tanulás tanítása program és a szociális kompetenciákat is fejlesztő kooperatív tanulási technikák alkalmazása. Tárgyi feltételeink jók, megfelelő számú, korszerű tanítást segítő eszközzel rendelkezünk.

Speciális szolgáltatásainkat gyógypedagógiai végzettségű fejlesztő- és családgondozó pedagógus, illetve iskolapszichológus látja el. Mindenkinek biztosítani tudjuk a napközis és tanulószobai foglalkozást.

Szabadidős tevékenységünk sokszínű, gazdag, szakkörök, tanfolyamok, színházi előadások, sport- és játékfoglalkozások, tanulmányi vetélkedők színesítik.

A XVIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-292-2864
Email:titkarsag@kandoiskola.t-online.hu
Honlap:http://www.kandosuli.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek