Kapocs Általános és Magyar-angol Két Tannyelvű Iskola

1188 Budapest, Kapocs u. 56. | +36-1-295-4629, +36-1-290-7353 | http://www.kapocsiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az iskola nevelőtestületének célja, hogy minden tanuló egyéni képességeinek és adottságainak megfelelő terhelést kapjon, eljusson a tantervi követelményekben előírt minimum, lehetőség szerint az optimum szintre. Ennek érdekében differenciált foglalkozás keretében figyelmet fordítunk a tehetséggondozásra, a gyengébb eredményt elért tanulók felzárkóztatására.

Általános célunk az erkölcsi, közösségi és esztétikai nevelés, az önállóság és a folyamatos önművelés igényének kialakítása. Nagy hangsúlyt fektetünk a személyiségformálásra, figyelemmel kísérjük a tanulók mentális fejlődését.

A képzésben kiemelt hangsúlyt kap az anyanyelvi képességek fejlesztése, elsősorban az olvasás, helyesírás és kommunikáció területén. Fontosnak tartjuk a tanulók olvasóvá nevelését. Törekszünk a gyerekek számolási készségének és logikus gondolkodásának fejlesztésére.

Kiemelt feladatunk a történelmi szemlélet helyes alakítása, a nemzeti érzések erősítése. Diákjaink szellemi képességének kibontakoztatása mellett igyekszünk biztosítani számukra az optimális fizikai és mentális fejlődésükhöz szükséges feltételeket.

Az új típusú képzés lényege, hogy a gyerekek a heti 5 nyelvórán túl három tárgyat angol nyelven tanulnak. Első osztályban nem tanulnak olvasni és írni angolul, a nyelvoktatás játékokon, dalokon és szituációkon alapul. Két nagy rendezvényünk is segíti az idegen nyelv játékos elsajátítását.

A XVIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-295-4629, +36-1-290-7353
Email:kapocsiskola@kapocsiskola.hu
Honlap:http://www.kapocsiskola.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek