Karate Kölyök Magánóvoda és Családi Bölcsőde

1183 Budapest, Korpona u. 5. | +36-1-290-4224 | http://www.karateovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Céljaink- gyermekképünk: A gyermekek sokoldalú, harmónikus fejlődését kívánjuk biztosítani élménygazdag környezetben, elősegítjük személyiségük kibontakozását, az életkori és egyéni sajátosságok és az eltérő fejlődési ütem tiszteletben tartásával, a játék elsődlegességét megőrizve.

Feladataink: A gyermekek testi és lelki szükségleteinek kielégítése, az egészséges életmód alakításával, az érzelmi nevelés és szocializáció biztosításával, valamint az értelmi nevelés megvalósításával .Az ehhez szükséges utat a szerető és alapos szakmai tudással rendelkező óvónők irányító munkája által a gyerekek úgy járják végig, hogy közben jól érezzék magukat. A tapasztalatok, élmények, a személyes példa, példamutatások váltsanak ki olyan pozitív érzelmeket, mint a szeretet, vonzalom, gondoskodás, tisztelet jóérzések sokasága.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Óvodai Sportért Alapítvány
Telefon:+36-1-290-4224
Email:aranka.angerman@gmail.com
Honlap:http://www.karateovoda.hu
Facebook:https://www.facebook.com/KarateKolyokMaganovodaEsCsaladiNapkozi
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek