Kassa Utcai Általános Iskola

1185 Budapest, Kassa u. 175-181. . | +36-1-292-1408, +36-1-292-2884, +36-1-297-3113 | http://www.kassaiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Pedagógusaink a gyermekek személyiségének harmonikus fejlesztése érdekében egyaránt gondot fordítanak az értelmi, az érzelmi, az erkölcsi és a testi nevelésre. Emelt szintű oktatást folytatunk testnevelésből, az 1-8. évfolyamon, évfolyamonként egy osztályban, angol és német nyelvből az 5-8. évfolyamon, évfolyamonként fél-fél csoportban.

Emelt szintű testnevelési osztályainkban a speciális tantervi követelményeket több testnevelésórával, délutáni sportfoglalkozásokkal és szakági edzésekkel biztosítjuk. Ezek egyúttal a tehetséggondozást és az egészségnevelést is szolgálják.

Diákjaink eredményes résztvevői a különböző szintű (kerületi, fővárosi, országos, sőt nemzetközi) versenyeknek. Intézményünk a Testnevelési Egyetem gyakorló iskolája.

Az idegen nyelvet emelt szinten tanuló gyerekek 8. évfolyam végére elérhetik az alapfokú nyelvvizsga szintjét.

Angolt, németet és informatikát – tanfolyami keretben – az 1. évfolyam második félévétől tanulhatnak a gyerekek, kötelezően pedig a 4. évfolyamtól.

A XVIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-292-1408, +36-1-292-2884, +36-1-297-3113
Email:titkarsag@kassa.hu
Honlap:http://www.kassaiskola.hu
Facebook:https://www.facebook.com/KassaIskola
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek