OVI Német Nemzetiségi Alapítványi Óvoda

1188 Budapest, Zrínyi u. 44/B. | +36-1-292-3962 | http://www.kindergarten18.com

Oszd meg másokkal!

Desktop

1991. óta működő óvodánk (mely az évek folyamán több szervezeti változáson átesett) 3 – 7 éves gyermekek magyar és német nyelvű óvodai nevelésével, iskolai előkészítésével foglalkozik. Az óvodát 2003. szeptembere óta a Fecskefészek – Schwalbennest Oktatási Alapítvány működteti.

2010. szeptember elsejétől óvodánk a XVIII. kerületi önkormányzattal együttműködésben térítésmentesen működik, viszont kizárólag csak kerületi gyerekeket tudunk fogadni.

Óvodánk vallja, hogy a gyermeki lélek az első hat évben a legérzékenyebb. A szeretettel, türelemmel való nevelés, a gyermek személyiségének a kibontakoztatása ebben a korban a legfontosabb és a leghatékonyabb. Programunk meghatározó személyisége a pedagógus, aki hiteles mintát ad a gyermeknek, szülőnek egyaránt.

Nekünk védő-óvó szemeinkkel kell őket vigyáznunk, hogy megmaradjanak olyan tisztának és őszintének, amilyennek születtek.

Nevelési felfogásunkban a gyermek legfontosabb tevékenysége a játék, ebbe ágyazódnak be az egyéb tevékenységek, melyek közül a legfontosabbnak tartjuk a külső világ tevékeny megismerését, a természettel való kapcsolatot.

A sokszínű tevékenységek által gazdagítjuk a gyermek nyelvi kifejezőképességét, fejlesztjük értelmét és gondolatvilágát, megtanul beilleszkedni a közösségbe, megismeri a viselkedés alapvető szabályait, becsüli és óvja környezetét.

A nyugodt, derűs, szeretetteljes, családias légkörben felnövő gyermekekből válik kiegyensúlyozott, másokat megértő és tisztelő, nyitott, segítőkész, aktív és kreatív ember.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-292-3962
Email:kindergarten18@hotmail.com
Honlap:http://www.kindergarten18.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek