Pestszentimrei Ady Endre Általános Iskola

1188 Budapest, Ady Endre u. 46-50. | +36-1-291-6336 | http://www.ady18.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Iskolánkban minden tanulónak esélyt kívánunk adni szociális hátrányainak, részképesség zavarainak, tanulási nehézségeinek leküzdésére. Ugyanakkor a kiemelkedő képességű tanulóknak is segítséget nyújtunk tehetségük kibontakoztatására. Az iskola sajátos arculatára jellemző a sajátos nevelési igényű (beszédfogyatékos) tanulók oktatása, valamint az idegen nyelv emelt óraszámú oktatása. A nyelvoktatás, az informatika és a technika tantárgyak tanítása csoportbontással történik.

Alsó tagozaton ún. logopédiai osztályok is működnek. Ide a Beszédvizsgáló Országos Szakértői Bizottság javaslata alapján nyerhetnek felvételt a tanulók. Fejlesztésük egyénileg vagy kis csoportban történik. A pedagógusok munkáját logopédusok, fejlesztő pedagógusok, gyógytestnevelők segítik. Ezekben az osztályokban is, mint a többi alsó tagozatos osztályban az olvasás tanítása hangoztató-elemző módszerrel történik. 

A XVIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-291-6336
Email:imreiady@gmail.com
Honlap:http://www.ady18.hu
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek