Fővárosi Rendezvénypark

1183 Budapest, Szent László u. 2. | +36-70-524-1104

Oszd meg másokkal!

Desktop

A Fővárosi Rendezvénypark ötlete 2015 nyarán fogalmazódott meg bennünk. 2016 nyaráig több terület tulajdonosával folyt a tárgyalás, míg a legideálisabb helyszínt meg nem találtuk. A park családi vállalkozásként üzemel mindennemű állami, vagy EU-s pénzek nélkül, így folyamatosan fejlesztjük a 45.000nm-es területet. Várhatóan 2017 nyarára lesz teljesen megvalósítva az elképzelésünk. Amennyiben szívesen hozzájárulnál egy jó ötlettel, vagy bármi mással, hogy a park még színesebb legyen, úgy várjuk a jelentkezésed.

Kapcsolat:

Telefon:+36-70-524-1104
Facebook:https://www.facebook.com/fopark.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek