Franko-Teher Kft.

1182 Budapest, Regöly u. 8. | +36-1-290-3380, +36-20-955-2669 | https://frankokoltoztet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Ügyfeleinkkel a kapcsolattartást fennállásunk, azaz 1991-óta diszpécsereink végzik. Munkatársaink maximálisan arra törekednek, hogy az ügyfeleink által felmerülő összes költöztetéssel, csomagolással, bútortárolással kapcsolatos igényt kielégítsenek. Minden, a költöztetés szakmával kapcsolatos kérést megoldanak, és minden ezzel kapcsolatos kérdésre választ adnak. Akár nemzetközi költöztetés, akár belföldi költöztetés előtt áll, a mindenre kiterjedő tájékoztatás megkönnyíti Önnek mind a rákészülést, döntést, és a választást is. Irodánkban személyes konzultációra is mód van, de természetesen mind telefonon, mind e-mailben is részletes tájékoztatást tudunk nyújtani. A nemzetközi költöztetéseket, és a belföldi költöztetéseket végző brigádjaink szervezését, irányítását szintén tapasztalt és felkészült diszpécsereink végzik. A magyar ügyfeleken kívül, az angol és szerb nyelvű látogatóknak, leendő költözőknek is teljes körű felvilágosítást adunk.

Várjuk szeretettel megkeresésüket.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-290-3380, +36-20-955-2669
Email:info@frankokoltoztet.hu
Honlap:https://frankokoltoztet.hu
Facebook:https://www.facebook.com/frankokoltoztet
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek