Vizes, penészes falak, szigetelése, műszeres falnedvesség mérés, falszárítás,

Szerző:
szantig
2014.05.08. cs., 19.18
Desktop
Vizes, penészes falak, szigetelése, műszeres falnedvesség mérés,
Vizes, penészes falak, szigetelése, műszeres falnedvesség mérés,

http://www.vizszigeteles.eu

Falszigetelés utólag. Technológiáink segítségével megoldjuk felmerült problémáit!

 

  Több mint 25 éve hárítjuk el a gondot azok életéből, akik a vizes falak problémájával találják szemben magukat. Falszigetelés és utólagos falszigetelés technológiák segítségével számtalan magántulajdonú illetve középület falszárítását és szigetelését végeztük el az elmúlt évtizedekben, jelenleg a szinte minden, Európában használt utólagos falszigetelés technikát alkalmazunk, kivételt képeznek a radiofizikális és elektromos falszigetelés eljárások.

Tevékenységeink közé tartoznak a falszigetelés olyan típusai melyek szigetelni tudják a már nedves vagy vizes falakat is, viszont ilyenkor a falszárítással szoktunk kezdeni. Ezenkívül foglalkozunk vert falú és vályog épületekkel is, melyeknél a falszigetelés technikáján belül az acéllemezes vagy a falfűrészeléses eljárást ajánljuk leginkább. Ha pedig Ön igazán hatékony módszert keres a vízszigetelésre, akkor az injektálás a legjobb megoldás, hiszen ez a technológia bármilyen tömör falazatban alkalmazható, akár utólagosan is.

Falszigetelés körében végzett tevékenységeink::

:: Vizesfalak vegyi, vagy mechanikus falszárítása

:: Utólagos falszigetelés injektálással, gélfeltöltéssel, acéllemezbelövéssel, falvágással

:: Pincék-földalatti helyiségek vízszigetelése

:: Pinceszigetelés talajvíz ellen

:: Tájékoztató gombás-penészes helyiségek kezeléséhez:: Speciális penészálló festések, vegyszeres gombamentesítések kivitelezése:: Hőkamerás vizsgálat és hőtérkép készítésTevékenységeink: Falszigetelés, utólagos falszigetelés, vízszigetelés, vizes falak szigetelése, szigetelés technológia, épület szigetelés, pince szigetelés, acéllemezbesajtolás, falvágás, falszárítás, magasnyomású injektálás, penészes falak kezelése.

http://www.vizszigeteles.eu

+36 (30) 9602062
Mobil
Mit szólsz hozzá?
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil