Eladó lakás a Glorietten

Szerző:
balatont
2019.08.27. k., 18.51
Desktop

Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek! Tulajdonostól eladó a XVIII. kerület közkedvelt részén, a Gloriett lakótelepen, 4 emeletes, cseréptetős ház 3. emeletén egy 67 nm-es jó elosztású 2+1 fél szobás, erkélyes, K-NY-i fekvésű, világos lakás, amely a fekvésnek köszönhetően egész nap fényárban úszik. 
Az ingatlan egyedi mérőórás, étkezős, légkondival riasztóval felszerelt, igényesen felújított. A lakás fűtését és a melegvíz ellátását egyedi mérőórás, saját gázkazán biztosítja, illetve mivel az ingatlanban nincs lift, ezért a közös költség igen alacsony (9640 Ft/hó). A fűtés a leghidegebb téli időszakban is kedvező. Minden nyílászáró szúnyoghálóval és reluxával ellátott. A mellékhelyiség külön helyiségben található, saját kézmosóval, a felújítás során a fürdőszoba stílusát követi. Az erkély kitekerhető előtetővel rendelkezik. A beépített konyhabútor tűzhellyel, valamint a beépített bútorok (hálószoba, gyerekszoba) a vételár részét képezik. A lakáshoz tartozik továbbá 1 db 2 m2-es zárható, saját tároló helyiség. A háztömbhöz tartozik egy közös, zárható, gondozott belső udvar, játszótérrel. A lakásnak közvetlen utcakapcsolata nincs, így csendes, nyugodt. A parkolás a ház előtt megoldott.
A környék infrastruktúrája kiváló, bölcsőde, óvoda, iskola, Spar, Lidl, Aldi, valamint buszmegállók és a Bókay-kert pár perc sétára. Kérem, ingatlanközvetítők ne keressenek!

Érdeklődni a +36-30-719-5212-es telefonszámon lehet.
Irányár: 37,9 MFt. Az ár alkuképes!

+36 (30) 7195212
Mobil
Mit szólsz hozzá?
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil