Itt a két lótolvaj! Szóljatok a rendőröknek, ha látjátok őket!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Kemény Kevin és Szécsényi Ádám (forrás: police.hu)
Kemény Kevin és Szécsényi Ádám (forrás: police.hu)

Ők lehetnek azok a tolvajok, akiket közösségi oldalakon is kerestek, mert elloptak egy pöttyös póni csikót, és egy Puntóban fuvarozták.

A 20 éves Kemény Kevin és 22 éves Szécsényi Ádám ellen adott ki körözést a rendőrség, akiket azzal gyanúsítanak, hogy március 4-én délután 6 óra és március 5-én reggel 7 óra között valamikor egy XVIII. kerület Kerékkötő úti tanyáról elloptak egy lovat, két láncfűrészt és egy fűkaszát.

A XVIII. kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Kemény Kevint és Szécsényi Ádámot felismeri, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekménnyel kapcsolatosan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek