Meglepetés tojáskeresés a Kossuth téri parkban

Oszd meg másokkal!

Desktop

Nagypénteken első alkalommal szervezett „Meglepetés tojáskeresés”-t az AnyaVÁRlak csoport kerületi kisgyermekes családoknak.

Nagy volt a nyüzsgés, a gyerekek lelkesen szaladgáltak a Kossuth téri parkban, hogy minél több tojást összegyűjtsenek. Míg a totyogó babáknak a fűben elrejtett tojások felkutatása okozott élményt, az óvodások gyorsan teletették kiskosarukat, és lelkesen számolgatták összegyűjtött tojásaikat.

Aki kosár nélkül érkezett, annak sem kellett szomorkodni, mert az AnyaVÁRlak csoport kézzel díszített húsvéti kisvödrei közül választhatott magának egyet, és ebbe szedegethette a húsvéti finomságot.

A Baba-mama klub 18. kerület szervezői alig győzték a tojásokat újratölteni és a fűben elrejteni. A kellemes tavaszi időben közel húsz család tagjai keresték nagy lelkesedéssel az egészséges nassolnivalót rejtő tojásokat. A gyerekek megállás nélkül szaladgáltak a tojások után. A kifáradt tojáskereső szülőket a K5 kult bistro vendégül látta egy frissítő teára, így a felnőtteknek is elég energiájuk maradt tojást szedni lelkes gyermekeikkel.

A közös móka a gyerekeknek és a szervezőknek is felejthetetlen élményt jelentett, ezért hagyományteremtő céllal jövőre is „Meglepetés tojások” várják a tojáskereső gyerekeket.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek