A kerületi rendőrségen szerveznek véradást karácsony előtt, a lakókat is várják

Oszd meg másokkal!

A karácsonyi ünnepek előtt véradásra hív a Magyar Vöröskereszt és az Országos Vérellátó Szolgálat. A kerületi rendőrkapitányságon lehet vért adni a héten.

A két szervezet közleménye szerint december 24. és 26. között nem lesz lehetőség véradásra, vérre azonban az ünnepek alatt is szükség lehet az életmentő műtétekhez. Arra kérnek mindenkit, aki egészségesnek érzi magát, hogy vegyen részt az országszerte szervezett véradásokon és biztassa véradásra barátait, családtagjait is.

A Magyar Vöröskereszt december 21-én, csütörtökön délután fél 3 és 6 óra között a XVIII. kerületi Rendőrkapitányságon szervez véradást. Minden véradót szeretettel várnak, nemcsak a rendőrség dolgozóit.

A véradásra vigyétek magatokkal a személyi igazolványt, lakcím- és tajkártyátokat.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek