Kisfaludy utcai lakástűz: így segíthettek a családnak, mindenük odaveszett!

Oszd meg másokkal!

Desktop
Zizi, a yorki

Korábbi cikkek a témában:

Jelentkezett a kerületi Facebook-csoportban a család, akik a Kisfaludy utcában leégett házban laktak. Segítségre lenne szükségük.

"Ma tudunk bemenni először, és a látvány... Szörnyű. Minden, amink volt, odalett. Amióta az eszemet tudom itt laktunk ebben a házban.. Pár évvel ezelőtt kezdtük meg újítani a házat, de pénz hiányában ez abbamaradt. Most, majd vagy kezdjük elölről az egészet, vagy még őszintén nem tudom mi lesz. Nyoma sem maradt annak ami a ház volt. A tető teljesen leégett, belül is minden. Felismerhetetlenné vált minden" - írja az egyik lakó.

Szerencsére egyiküknek sem lett bajuk, viszont kis yorkshire terrierjük, Zizi bent volt a lakásban. Reménykednek, hogy sikerült kiszöknie, így ha valahol találtok egy kócos yorkit, lehet, hogy ő az.

Szükségük van most támogatásra:

"Üllői út 337: Ide tudják/tudjátok hordani a nektek felesleges, nekünk pedig életmentő cuccokat 9:00-16:00 között! Bankszámla szám: Ha csak kis összeggel tudnának/tudnátok támogatni: 10300002-10705149-49010014 (Kokas Alíz Vivien). Lista, hogy mi kellene: párszáz forint is akár, de ha nem pénzzel, ruhával vagy más hétköznap használatos tárgyakkal is támogathatnak, segíthetnek, ha szeretnének/szeretnétek.

Igazából nem is nagyon tudnék olyat mondani, ami nem kell. Rövid a lista arról ami kell: minden. Konkrétan mindenünk odaveszett. Szóval akármi, amit tudnak/tudtok, szeretnétek adományozni, odaadni. Elsősorban a ruhák a legfontosabbak, és a tisztálkodószerek, élelem. Anyukám megtakarított pénze is odaveszett a tűzben. Mindeközben ő dolgozik, és apukám is segít, de ez nem elég, csak arra hogy a mindennapokat kihozzuk belőle. Cipő: 36-37 (a kisfiúnak), 40,42,43, (nekünk, mint lányoknak) Ruha: női L, XL, XXL, kisfiúnak felnőtt S-es. (Nem vagyunk kis darabok, az tény...) Babaruhák: 62-68cm, (illetve minden babacucc mert minden elégett). Két hónapos kislány baba. Előre is nagyon szépen köszönjük mindenkinek, aki segít. Nagyon hálásak vagyunk nektek/önöknek" - írják a csoportban.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?