Fa dőlt a buszmegállóban várakozókra

Oszd meg másokkal!

Desktop
Fakidőléshez, cseréphullásokhoz, vakolatomlásokhoz riasztják reggel óta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóságot (FKI).

Kisdi Máté, az FKI szóvivője arról tájékoztatta az MTI-t, hogy délután két óráig tíz jelzés érkezett az igazgatóságra; így például félig letörött faágakról, lógó ereszcsatornákról, hulló vakolatról, cserepekről, bádoglemezekről, megsérült vezetékekről, közlekedési tábláról tettek bejelentést.

Sajnos komolyabb esethez is riasztották a tűzoltókat. A Havanna-lakótelepen az egyik buszmegállóra egy 12 méteres fa dőlt, két várakozó ember megsérült, egyiküket a mentők kórházba szállították. A fővárosi tűzoltók motoros fűrésszel darabolták fel a szélben kidőlt fát.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat a viharos – akár 90 kilométeres erősséget is meghaladó – széllökések miatt a fővárosban, illetve több megyében is másodfokú riasztást adott ki.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek