Részlegesen, majd teljesen bezár a Dél-pesti Kórház sürgősségi osztálya

Oszd meg másokkal!

A pesterzsébeti önkormányzat tájékoztatása szerint január 12-én 18 órától február közepéig a Jahn Ferenc Kórház Sürgősségi Betegellátó Osztálya a sürgősségi kritikus és sürgős esetek, a KÁNY (Központi Ágynyilvántartó - szerk.) által a kórházba irányított betegek, a detoxikálást igénylő, valamint az alapellátási területen kívüli betegek egészségügyi ellátását nem tudja vállalni.

Dr. Ralovich Zsolt, az intézmény főigazgatója arról is tájékoztatta Szabados Ákos polgármestert, hogy február közepétől a kivitelezési munkák befejezéséig a sürgősségi osztály munkáját teljes egészében szüneteltetik, ennek pontos időpontjáról később adnak tájékoztatást.

Az intézmény a változásokról az előírásoknak megfelelően tájékoztatta az Országos Tisztifőorvosi Hivatal vezetéséért felelős államtitkár-helyettest, valamint az Országos Mentőszolgálat vezetőjét – írja a pesterzsebet.hu.

Arról, hogy a betegeket melyik kórházban látják el, nem találtunk tájékoztatást. Megkerestük a kórház főigazgatóját, amennyiben választ kapunk kérdéseinkre, természetesen közzétesszük.

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek