Választás 2018: bemutatkozik a kerület jobbikos jelöltje

Oszd meg másokkal!

Desktop
Makai Tibor
Makai Tibor

Megnevezte országgyűlési képviselőjelöltjeit a Jobbik. A XVIII. kerületben Makai Tibor indul.

Az április 8-i országos választásokon a XVIII. kerületet magában foglaló 15. számú választókerületben a párt Makai Tibor, jelenlegi önkormányzati képviselőt indítja.

Makai Tibor 1955. március 1-jén születet Budapesten. „Életem legnagyobb részét a tűzoltóság kötelékében töltöttem „vonulósként”, majd oktató, kiképzőként. A tűzoltótiszti iskolán kívül, tanári diplomám és gyermekvédelmi szakirányú végzettségem van. Alezredesként vonultam nyugdíjba.

Életem első és minden bizonnyal utolsó párttagsága a Jobbikhoz köt 2003 óta, és jelenleg e párt önkormányzati képviselője vagyok a XVIII. kerületben.

Választókerületemben kiemelt célom, hogy minden szükségszerű fejlesztés mellett is, megőrizzük kertvárosi jellegünket. Továbbá: növelni, visszaszerezni az önkormányzatiság mozgásterét a szociális, ifjúságpolitikai, környezetvédelmi és helyi gazdasági, gazdálkodási feladatkörökben.” – írja bemutatkozásában a jelölt.

 

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek