Választás 2018: Nagy Károly indul a Momentum színeiben a kerületben

Oszd meg másokkal!

Desktop
Nagy Károly
Nagy Károly
A Momentum Mozgalom Nagy Károlyt indítja a XVIII. kerületben az áprilisi országgyűlési választásokon.

„Nagy Károly vagyok, 20 éves alkalmazott közgazdaságtan hallgató. Két és fél éve élek a 18. kerület kertvárosi részén. Bár Budapesten születtem, nem sokkal utána Szárra költöztünk, amely egy gyönyörű Fejér megyei település. Gyerekkorom egy meghatározó helyszíne Felcsút volt, ahol több évet fociztam, illetve a helyi iskolába is jártam.

Mikor választanom kellett a sport és a tanulás között, a tanulást választottam. Felkerültem Budapestre, ahol az ELTE Apáczai Csere János Gyakorlógimnáziumban kezdtem el középiskolai tanulmányaimat, később a gimnázium matematika és fizika tagozatán végeztem.

Sikeres külföldi egyetemi jelentkezésem után el kellett döntenem, hogy itthon maradok vagy a világ túlfelén kezdem el a továbbtanulást. Én ugyan az itthon maradás mellett döntöttem, de barátaim jelentős része külföldre ment tanulni. Ez az élmény meghatározta fő politikai célomat: olyan viszonyokat szeretnék teremteni Magyarországon, hogy érdemes legyen itthon maradni és érdemes legyen hazajönni is. Ez pedig tökéletesen egybevág a Momentum Mozgalom elképzeléseivel, céljaival és világnézetével.

Nem hiszek a jobb-bal felosztásban. Konzervatív családból származom, gazdasági értelemben jobboldali vagyok. Ugyanakkor, ha a szabadságjogok oldaláról vizsgáljuk a kérdést liberálisnak tartom magam. A Momentum programjában pedig több olyan javaslat is található, amely inkább baloldali vonásokkal bír és abszolút egyet tudok vele érteni.

Az országban megoldandó problémák vannak, melyek nem filozófiai jellegűek. Hiszen nincsen konzervatív roskadó játszótér, vagy liberális illegális szemétlerakóhely. Problémák vannak, amelyeket meg kell oldanunk. Úgy a kerületben, mint az országban.

Jelenleg a saját korosztályom van a legjobban kiábrándulva a politikából és ezen kizárólag egy új, tiszta és tisztességes politikai közösség tud változtatni. Ezért is gondolom azt, hogy a Momentumnak helye van a magyar politikában, helye van a parlamentben.”

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil
Mit szólsz hozzá?
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek