Önkormányzati bérlakásokra pályázhatunk

Oszd meg másokkal!

Nyilvános pályázatot hirdetett az önkormányzat, három, költségalapú önkormányzati bérlakás bérbeadására.

A Közdűlő út 4. szám alatt egy 49 négyzetméteres, 2 szobás, összkomfortos lakást, a Csontváry K. T. u. 17. IX./52. alatt egy 71 négyzetméteres 1+ 2 félszobás, összkomfortos lakást, míg a Havanna u. 41. X./37. szám alatt egy 60 négyzetméteres szintén 1+ 2 félszobás, összkomfortos lakást hirdetett meg a hivatal.

A fizetendő lakbér 525 Ft/m2/hó. A lakbért a lakás bérlője minden hónap 10. napjáig köteles megfizetni a kezelő bankszámlájára.

A pályázat benyújtásának határideje: 2017. február 14. (kedd) 9.00 óra

A pályázat benyújtásának helye: Pestszentlőrinc-Pestszentimre Önkormányzat Polgármesteri Hivatal 1184 Budapest, Üllői út 400. III. emelet 305. szoba

A pályázat benyújtása: A pályázatot zárt borítékban „Költségelvű bérlakás” jeligével kell személyesen benyújtani. A lezárt, sértetlen borítékon a címzésen és a jeligén kívül más nem szerepelhet. Kiíró lezáratlan, vagy sérült borítékot nem vesz át, minden, az ajánlattételi határidőn túl benyújtott pályázatot érvénytelennek nyilvánít.

A pályázat bontása: 2017. február 14. (kedd) 9.30 órakor 1184 Budapest, Üllői út 400. I. emelet 119. tárgyaló.

A pályázatok elbírálása: A pályázatok elbírálásáról a Tulajdonosi Bizottság dönt. A pályázat eredményéről a pályázók írásos értesítést kapnak - írja az önkormányzati portál.

A pályázati kiírást ide kattintva olvashatjátok el.

 

 

Mit szólsz hozzá?

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek