A hely, pszichológiai tanácsadó és fejlesztő központ

1183 Budapest, Thököly u. 9/A. 6. lp. fszt. 1. | +36-30-932-7005 | http://a-hely.com
Desktop

„A Hely, ahol”…reményeink szerint mindenki találhat alkalmat a fejlődésre, átmeneti problémái megoldására, az alkotásra. Munkatársaink egyéni pszichológiai tanácsadással, és csoportos programokkal biztosítják a lehetőséget, hogy a hozzánk betérő, legyen akár gyermek, vagy felnőtt, feloldódjon, biztonságban érezze magát és így, a közös munka során és után, még  kiegyensúlyozottabb, boldogabb életet élhessen.

Programjaink, változatos életkori eloszlásban gyermekeknek, (óvodásoknak, kisiskolásoknak, kamaszoknak) és felnőtteknek szólnak. A gyerekeknek segíteni tudunk óvodai, iskolai és otthoni problémáik megoldásában. A felnőtteket munkahelyi és magánéleti problémáik megoldásában is támogatjuk. A Hely  modern szín- és formavilága, barátságos berendezése a csoportos és az egyéni fejlesztési folyamatok megvalósítását támogatja.

Nézzen körül nálunk, itt és a valóságban is.  Ha nem talál választ kérdésére, kérem üzenjen, válaszolunk.

http://a-hely.com/

Nyitvatartás:

Hétfő08.00 – 20.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00

Bejelentkezés telefonon vagy a http://a-hely.com oldalon keresztül történik.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Keul Andrea
Telefon:+36-30-932-7005
Email:info@a-hely.com
Honlap:http://a-hely.com
Facebook:https://www.facebook.com/ahelyahol
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek