Medconnexus Gyógyászati Központ - Fogászat

1181 Budapest, Üllői út 419. | +36-1-291-0539, +36-1-290-0921 | http://www.medconnexus.hu
Desktop

A Medconnexus Gyógyászati Központ fogorvoscsoportja szaktudásával és kimagasló műszerezettségével áll az Ön rendelkezésére. A problémák eredetétől és megoldásától függően - legyen az esztétikai fogászat, összetett gyökérkezelés, fogbeültetés, fogágybetegségek műtétje - mindig az adott terület specialistáit veheti igénybe.

Kezdve a baj meghatározásától, a diagnosztikától egészen a bonyolultabb esetek megoldásáig a műszerek széles tárháza (panoráma és intraorális röntgen, orálkamera, lézer berendezés, modern kezelőegységek) áll rendelkezésünkre. A bőrgyógyászat-allergológiai társambulanciánknak köszönhetően a fogpótlások komponenseivel vagy egyéb kezelés során alkalmazott anyagok összetevőivel szembeni túlérzékenységet még a megfelelő időben tudjuk felderíteni, és így az Ön számára legmegfelelőbb kezelési módot kiválasztani.

Nálunk csak az első alkalommal fél a bizalmatlan felnőtt és a gyermek! Nyugodt és barátságos környezetben, fájdalommentes, magas színvonalú ellátással várjuk kedves pácienseinket!

Nyitvatartás:

Rendelés telefonos vagy online bejelentkezés alapján.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:egészségkártyák

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-291-0539, +36-1-290-0921
Email:info@medconnexus.hu
Honlap:http://www.medconnexus.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.