Nózi Fül-orr-gégészet

1182 Budapest, Gábor Áron u. 7. | +36-30-225-8236 | http://nozi.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Gondjai vannak a hallással, gyakori megfázással, vagy erős torokfájással küzd? Keresse fel szakembereinket, a mi fül- orr-gége vizsgálatunk gyógyírt hoz panaszaira.

Cégünk egyik legfontosabb célja, hogy a betegséget ne akkut, kialakult stádiumában kezeljük, hanem minél hamarabb, akár prevenciós jelleggel is el tudjuk látni a hozzánk fordulókat. Ha Ön is hasonló panaszokkal küzd, nincs értelme késlekednie, minél hamarabb keres fel minket, hozzáértésünknek, nagy szakmai rutinunknak köszönhetően annál hamarabb megszabadulhat a fájdalomtól.

Nálunk Ön a legfontosabb, egyedi kialakítású, és gyógyítási szellemében is különleges rendelőnkben minden betegünk egyedi ellátásban részesül, s egészségének megőrzése érdekében nem csak gyógyszert, illetve kezelést, hanem hasznos, minőségi tanácsokat is kap tőlünk,a melyek segíthetik egészsége megőrzésében.

Mi mást nyújtunk, mint a hagyományos rendelőintézetek. Eltökélt célunk, hogy eltérve a szokásos kórházi gyakorlatoktól ne a betegségekkel, hanem a betegekkel foglalkozzunk, s valóban olyan kezelésben részesüljenek, mely egy jobb élethez segítheti őket.

Orvosaink figyelmet fordítanak a szervezet számára kímélő, de mégis hatékony gyógymódok javasolására is.

Nyitvatartás:

Bejelentkezéssel.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Pámer Anita
Telefon:+36-30-225-8236
Email:pafe@t-online.hu, nozirendelo@t-online.hu
Honlap:http://nozi.hu
Facebook:https://www.facebook.com/pg/nozihu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek