Oszd meg másokkal!

Desktop

Cégünk azért alakult, hogy a lábproblémákkal küzdőknek segítséget nyújtson. Ezért dolgoztuk ki egy évtizede a számítógépes talpvizsgálat­ot és az ehhez kapcsolódó egyedi talpbetét gyártását. Az évek alatt több százezren fordultak hozzánk, hogy többet tudjanak meg lábukról, és csaknem ugyanennyien választották az egyedi talpbetét kezelést, hogy enyhítsenek panaszaikon.

A lábbetegség­ek szerteágazóak, kezdve a lúdtalp­tól a gombás köröm­ig bezáróan. Úgy gondoltuk, hogy ezentúl komplex szolgáltatásra törekszünk, a láb egészével szeretnénk törődni. Pestlőrinci lábcentrumunkban várjuk a lábbetegeket.

Tanácsadást kérhetnek kicsik és nagyok. Elindítottuk a lábegészség-megőrző programunkat, melynek alapeleme az újszerű lábtorna, amit cégünk munkatársai alakítottak ki. Gyógymasszázs szolgáltatásunkat is igénybe lehet venni: derék és mozgásszervi panaszok enyhítésére, stresszoldásra, de a fogyni vágyókat is várja kolléganőnk az erre kialakított szép, kellemes környezetben. Gyógypedikűr szolgáltatásunkkal is állunk rendelkezésükre. Orvosoljuk a láb­on előforduló elváltozásokat, mint pl.: tyúkszem, bőrkeményedés, benőtt lábköröm, stb.

Célunk az, hogy a lábproblémák teljes körét kezelni tudjuk. Jelszavunk: az egyénre szabott, teljes körű, minőségi gondoskodás.

Nálunk a lába jó kezekben van.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 15.00
Kedd07.00 – 15.00
Szerda07.00 – 15.00
Csütörtök07.00 – 15.00
Péntek07.00 – 15.00

Az ingyenes talpvizsgálatra nem szükséges bejelentkezni, a kezelésekre időpont-egyeztetéssel.

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:egészségpénztári kártyák, Podiart ajándékkártya

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Podiart Kft.
Telefon:+36-1-297-6061
Email:mail@podiart.hu
Honlap:https://podiart.hu, http://labbolt.hu
Facebook:https://www.facebook.com/podiartkft
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek