Bókay Kalandpark

1181 Budapest, Szélmalom u. 33. | +36-1-400-8972, +36-70-409-0917 | http://www.bokaykalandpark.hu
Desktop

A 2016. évi előszezon kezdete március 24., csütörtök.

Nyitva tartás csütörtök-vasárnap: 10.00-18.00 mindennap a tavaszi szünetben.

10 fő feletti csoportokat nyitvatartási időn kivűli napokon is fogadunk. Érkezés előtt előzetes regisztráció szükséges!

A Bókay Kalandpark 2014 márciusától várja a hivatásos vagy műkedvelő kalandorokat a Bókay-kertben. A Bókay-kert 16 hektáros elkerített zöld szigetként kiváló helyszín az aktív pihenést keresők számára.

A kalandparkban alpintechnikai, kötéltechnikai akadályokkal, játékokkal felszerelt pályákat építettünk ki. Bár a folyamatos fejleszthetőség érdekében beállításra került 16 mesterséges oszlop is, a platformok zöme a park élő fáira készül. A látogatók különféle nehézségű akadályokkal tudnak megbirkózni életkori sajátosságaikhoz és fizikumukhoz mérten. A pálya teljesítése során elsődlegesen mégsem csupán a fizikai erőnlétre kell támaszkodni. Az egyes akadályok egyaránt fejlesztik a koncentrációs készséget, az egyensúlyt, a ritmusérzéket, a koordinációs készséget. Szellemi és fizikai próbatétel a javából. Eltérően a magyarországi kalandparkok többségétől nem különálló párhuzamos pályákat alkalmazunk, a platformokról csillagszerűen több irányba lehet indulni. Így a játék folyamatosabb lehet, az esetleges elakadások kikerülhetőek.

A Bókay Kalandpark fejlesztésekor elsődleges szempont volt a pálya, a játékok biztonságossága. Ennek érdekében a fejlesztés folyamán hivatalos minősítéssel rendelkező, magas minőségű anyagokat építettünk be, a játék során használt felszereléseket a legnagyobb múltú, legmegbízhatóbb gyártóktól rendeljük. Animátor munkatársaink folyamatos képzéseken vesznek részt, készségszinten rendelkeznek a szükséges kötéltechnikai, mentési, elsősegélynyújtási ismeretekkel.

Nyitvatartás:

A szezonális nyitva tartás részletei a honlapon.

A 2016. évi előszezon kezdete március 24., csütörtök. Nyitva tartás csütörtök-vasárnap: 10.00-18.00 mindennap a tavaszi szünetben.

10 fő feletti csoportokat nyitvatartási időn kivűli napokon is fogadunk. Érkezés előtt előzetes regisztráció szükséges!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes, saját parkolóban ingyenes
Egyéb utalványok, kártyák:Bókay ajándékkártya

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Adventures-Games Kft.
Telefon:+36-1-400-8972, +36-70-409-0917
Email:email@bokaykalandpark.hu
Honlap:http://www.bokaykalandpark.hu
Facebook:https://www.facebook.com/bokaykalandpark
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.