Együtt Pestszentimréért Egyesület

1188 Budapest, Erdősáv u. 42/B. | +36-20-555-8871 | http://www.pestszentimreert.hu/

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az Együtt Pestszentimréért Egyesület 2002. decemberében alakult. Működési köre kulturális.
Az egyesület működési területe a XVIII. kerület részét képező Pestszentimre, amely 22 ezres lélekszámú településrész, és a kerület egészén belül viszonylag önálló egységet alkot sajátos értékekkel és problémákkal.
Az Együtt Pestszentimréért Egyesület céljai között szerepel Pestszentimre településrész helytörténetének kutatása, hagyományaink ápolása, kulturális programok, előadások szervezése, jótékonysági és karitatív akciók végzése, egészséges életmód elősegítése, környezet- és állatvédelem.

Kapcsolat:

Telefon:+36-20-555-8871
Email:epe@mailbox.hu
Honlap:http://www.pestszentimreert.hu/
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek