Zöld Sorompó Környezetvédelmi és Kulturális Egyesület

1182 Budapest, Iparvasút u. 29. | +36-30-303-9196 | http://www.zoldsorompo.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Egyesület elsődleges célja a szűkebb lakókörnyezetünk, Budapest XVIII. kerület Pestszentimre-Pestszentlőrinc, kulturális és természeti értékeinek megőrzése, az élhető környezet megvédése, kiegészítve a közösségi értékek megóvásának és tövábbfejlesztésének szándékával.

A XVIII. kerület zöldövezeti, kertvárosi jellegének megtartása, a meglévő zöld területek- kiemelten a Péterhalmi erdő- megóvása, azok parkosítása, együttműködve a Főváros dél-pesti kerületeivel. Értékmegőrző, környezettudatos magatartásra és egészséges életmódra nevelés.

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-303-9196
Email:elnok@zoldsorompo.hu
Honlap:http://www.zoldsorompo.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek