Cambridge English Sports Kindergarten

1182 Budapest, Gyergyó u. 16. | +36-30-455-1113/Maixner Szilvia | http://www.sportovi.hu
Desktop

Óvodánk magyar pedagógia programja mellett gyermekeink nemzetközi oktatási és Cambridge szintrendszerű oktatási rendszerben vesznek részt. Angol nyelvű oktatási módszereink saját angol nyelvi pedagógusainkkal történik.

Óvodánk a Cambridge Budapest Nyelviskola Módszertani Központja, Cambridge oktatási anyagunk célirányosan a Cambridge Young Learners English Tests Nyelvvizsgára való előkészítés.

Óvodánk a MOB – Magyar Olimpiai Bizottság – a Magyar Úszószövetség és Tornaszövetség utánpótlás keret nevelését folytatja. Két szakosztály működik óvodánkban, melyben mindkét sportág kiemelt képzéseként magas óraszámú oktatást foglal magában, diplomás, mester edzőkkel. A sportági szakosztályba való kerülés a gyermek beiratkozását követően kerül kiválasztásra:

  • Úszó Szakosztály
  • Ritmikus Gimnasztika Szakosztály

Kapcsolat:

Telefon:+36-30-455-1113/Maixner Szilvia
Email:info@sportovi.hu
Honlap:http://www.sportovi.hu
Facebook:https://www.facebook.com/CambridgeEnglishSportsKindergarten
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek