Darus Utcai Általános és Magyar-német Két Tannyelvű Iskola

1181 Budapest, Darus u. 3. | +36-1-290-3216, +36-1-291-3047 | http://darusiskola.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az 1-2. osztályos tanulók külön épületben, zöld környezetben a Feál tagiskolában; a 3-8. évfolyam diákjai a Darus utcai épületben tanulhatnak.

Az emelt szintű testnevelés keretén belül az alsó tagozatos diákjaink a mindennapos testnevelés óra mellett a közeli uszodába is járnak. A rendszeres testmozgást délutáni sportfoglalkozásokkal is igyekszünk biztosítani.

Azok a gyerekek, akiknek a szülei az emelt szintű matematikaoktatást választották, emelt óraszámban ismerkednek a számok világával, és 3. osztálytól lehetőségük nyílik az informatikaképzésre is.

Idegennyelv-oktatás (angol, német) már az első évben van iskolánkban. A 2000 - 2001-es tanévtől került bevezetésre a magyar-német két tannyelvű oktatás. A tanítás a mindennapos német nyelvi órákon csoportbontásban valósul meg. 3-4. évfolyamon a rajz, testnevelés, környezetismeret; 5-8. évfolyamon az országismeret, testnevelés és történelem tantárgyakat tanítjuk német nyelven.

A nyelvtanulás elmélyítését a több éve sikeresen működő csereprogramok is segítik. A hatékony nyelvtanítás eredményeként több tehetséges gyermekünk sikeres alap- és középfokú nyelvvizsgát tett a 8. évfolyam végén.

A XVIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-290-3216, +36-1-291-3047
Email:darus_isk@freemail.hu
Honlap:http://darusiskola.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek