Dohnányi Ernő Zeneiskola

1183 Budapest, Gyöngyvirág u. 7-9. | +36-1-290-9644 | http://dohnanyizeneiskola.hu/ujoldal/

Oszd meg másokkal!

Desktop

A folyamatos fejlődés és bővülés mellett az intézmény profilját az évek során az amatőr közösségi muzsikálás irányába fejlesztettük, ennek eredményeképpen az alábbi állandó együttesek működnek az iskolában: Gyermek-vonószenekar, Ifjúsági vonószenekar, Gyermek-fúvószenekar, Ifjúsági fúvószenekar, Harmonika-együttes, Gitár-együttes, Citera-együttes, Kórus.

A zenekarok működtetése mellett nagy hangsúlyt helyezünk a tehetséggondozásra is: növendékeinkkel és együtteseinkkel rendszeresen részt veszünk különböző szakmai fórumokon, találkozókon, fesztiválokon és versenyeken. Számos tehetséges növendékünket irányítottunk zenei pályára, egykori tanítványaink közül többen játszanak például a Magyar Állami Operaház, az Operett Színház zenekarában, a Magyar Virtuózok Kamarazenekarban, és többen azóta tanárként tértek vissza a Zeneiskolába.

Az iskolának az eltelt évek során több hagyományos nagyrendezvénye is kialakult, melyek a kerület lakosságából is tömegeket vonzanak.

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.