Fecskefészek Bölcsőde és Korai Fejlesztő Részleg

1181 Budapest, Vándor Sándor u. 7. | +36-1-291-7017/bölcsőde, +36-1-290-9386/fejlesztő munkacsoport | http://www.bolcsi18.hu
Desktop

Lakótelep és kertes övezet közelében elhelyezkedő, 80 férőhelyes, óvodával közös épületben működő intézmény. A berendezés és felszerelés korszerű, a gyermekek életkorát, mindenkori fejlettségét követi, önállóságukat elősegíti. Szakmai munkája alapján együttműködik a kisgyermeknevelő szakképzést folytató oktatási intézményekkel. A hallgatók gyakorlati képzése a bölcsődében történik. Integráltan fogadja a sajátos nevelést igénylő gyerekeket is (illetékes Szakértői Bizottság kijelölése alapján) Sószoba is rendelkezésre áll.

A Korai Fejlesztő Részleg számára az egyéni fejlesztésre igen jól felszerelt külön helyiségek állnak rendelkezésre. A korai fejlesztésben gyógypedagógus, pszichológus, logopédus, szomato-pedagógus kollégák állnak a gondozónőink és a családok rendelkezésére. Heti 1 alkalommal a gyermekpszichológus is itt kereshető fel.

Nyitvatartás:

A fejlesztő munkacsoport előzetes bejelentkezés alapján kereshető fel.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-291-7017/bölcsőde, +36-1-290-9386/fejlesztő munkacsoport
Email:fecskefeszekbolcsibp18@mail.datanet.hu, koraifejlesztobp18@mail.datanet.hu
Honlap:http://www.bolcsi18.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek