Gulner Gyula Általános Iskola

1183 Budapest, Gulner u. 2. | +36-1-291-3170 | http://www.gulner.sulinet.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Az intézmény legfőbb erősségei:Aktív és innovatív törzsgárda. Az angol nyelv és a matematika emelt szintű oktatása a felső tagozatban. Magas szintű informatika oktatása. Jó kapcsolat a partnerekkel. Az iskola hagyományai és szabadidős programjai, továbbtanulási mutatók, az iskolai teljesítmények.

Barátságos, családias hangulatú környezetet igyekszünk teremteni.
Olvasástanításunk az elemző-összetevő-szótagoló módszeren alapul, amelynek segítségével megalapozzuk a gyerekek helyesírási készségét is.

Első osztálytól választható tantárgy a tánc és mozgásművészet. Délután az alsósok is sokféle programon vehetnek részt (játékos angol foglalkozás, szorobán, színjátszó, matematika és múzeumlátogató szakkör).

A napköziben sokféle érdekes foglalkozás várja tanulóinkat: színház- és múzeumlátogatás, adott témához kapcsolódó kézműves délután, tanulmányi munkát segítő séták, sportolási lehetőségek.

Tornatermünkben változatos sportfoglalkozások közül választhatnak tanulóink.

Minden érdeklődést kielégítő szakköri foglalkozások felső tagozatban (fafaragás, tánc, színjátszás, sportkörök, informatika, matematika, honismereti és természetjáró, angol).

Felkészítő lehetőségek kerületi tanulmányi versenyekre, középiskolai felvételikre (Tanulóink évek óta az első helyen megjelölt középiskolában folytathatják tanulmányaikat!). Napközis foglalkozásaink hatékonyan segítik a felkészülést, tanulóink nagy létszámban és szívesen vesznek azokon részt.

A XVIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-291-3170
Email:iskola@gulner.sulinet.hu
Honlap:http://www.gulner.sulinet.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.