Hintaló Fejlesztő Központ

1183 Budapest, Szent Lőrinc sétány 6. | +36-20-438-2994 | http://www.hintalofejleszto.hu
Desktop

Minden család életébe nagy változást hoz, ha gyermeke születik. Izgalommal, szeretettel és persze némi aggódással néznek a szülők a jövőbe. Többnyire aggódásaik alaptalanok, de sajnos bizonyos esetekben a gyermekük megfelelő fejlődéséhez különleges, szakemberek által nyújtott segítségre szorulnak.

Forduljanak hozzánk, hogy gyermekük megfelelően fejlődjön!

Az egészséges, érett idegrendszerű gyermek a megfelelő időben elsajátít minden mozgást: kúszás, mászás, futás, szökdelés, stb. Ha bizonyos fejlődési fázisok kimaradnak vagy nem áll rendelkezésre megfelelő tapasztalat, a különböző idegrendszerek, struktúrák közötti kapcsolatok nem alakulnak ki időben vagy sérülékenyek maradnak, illetve hibás kapcsolódások jönnek létre.

Szakembereink tapasztalatai és felmérései is rámutatnak, hogy szignifikáns összefüggés figyelhető meg a gyermekek mozgásfejlődése és iskolai teljesítménye között.

Mivel egyre több problémás gyermek vár megfelelő szakmai segítségre, központunkban ennek a lehetőségét szeretnénk biztosítani a rászoruló családok számára. Szakembereink sok éves tapasztalattal, többféle terápiás módszer elveivel és eszközeivel megteremtik a gyermekek optimális fejlődéséhez szükséges feltételeket.

Foglalkozásaink keretein belül segítünk megteremteni gyermekének a szükséges feltételeket az optimális fejlődéshez!

Úgy látjuk, hogy ha ezek a gyerekek időben megkapják a fejlesztést, nem kell már a korai életszakaszukban a stressz, a kudarc, a frusztráció negatív élményeivel találkozniuk és persze a családok számára is könnyebbé válhatna az óvoda, az iskola kiválasztása.

Keressen fel minket bátran!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.