Kandó Téri Általános Iskola

1182 Budapest, Kandó tér 1. | +36-1-292-2864 | http://www.kandosuli.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A csend, a jó levegő is biztosítéka sikeres nevelő-oktató munkánknak. Udvarunk sportudvarra, pihenőkertre és játszóudvarokra tagolódik. Iskolaépületünk kétemeletes, tágas, világos, barátságos. Tantermeink berendezése, a diákok elhelyezése az életkori sajátosságokhoz igazodik. Iskolánk 8 évfolyamos. Alsó tagozaton egész napos foglalkozás van, két tanító néni tanít és vezeti a szabadidős tevékenységeket. Ez a tevékenységi rendszer segíti a legjobban az óvoda-iskola átmenetet, előnyös a kisgyereknek és a szülőknek is.

Iskolánk profilja: testnevelés, angol nyelv és informatika tantárgy oktatása emelt óraszámban, kiscsoportos formában. A tehetséggondozás, a felzárkóztatás, az egyéni és differenciált képesség- és készségfejlesztés meghatározója napi munkánknak. Pedagógiai módszertani kultúránk részét képezi a tanulás tanítása program és a szociális kompetenciákat is fejlesztő kooperatív tanulási technikák alkalmazása. Tárgyi feltételeink jók, megfelelő számú, korszerű tanítást segítő eszközzel rendelkezünk.

Speciális szolgáltatásainkat gyógypedagógiai végzettségű fejlesztő- és családgondozó pedagógus, illetve iskolapszichológus látja el. Mindenkinek biztosítani tudjuk a napközis és tanulószobai foglalkozást.

Szabadidős tevékenységünk sokszínű, gazdag, szakkörök, tanfolyamok, színházi előadások, sport- és játékfoglalkozások, tanulmányi vetélkedők színesítik.

A XVIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-292-2864
Email:titkarsag@kandoiskola.t-online.hu
Honlap:http://www.kandosuli.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek