Karate Kölyök Magánóvoda és Családi Bölcsőde

1183 Budapest, Korpona u. 5. | +36-1-290-4224 | http://www.karateovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Céljaink- gyermekképünk: A gyermekek sokoldalú, harmónikus fejlődését kívánjuk biztosítani élménygazdag környezetben, elősegítjük személyiségük kibontakozását, az életkori és egyéni sajátosságok és az eltérő fejlődési ütem tiszteletben tartásával, a játék elsődlegességét megőrizve.

Feladataink: A gyermekek testi és lelki szükségleteinek kielégítése, az egészséges életmód alakításával, az érzelmi nevelés és szocializáció biztosításával, valamint az értelmi nevelés megvalósításával .Az ehhez szükséges utat a szerető és alapos szakmai tudással rendelkező óvónők irányító munkája által a gyerekek úgy járják végig, hogy közben jól érezzék magukat. A tapasztalatok, élmények, a személyes példa, példamutatások váltsanak ki olyan pozitív érzelmeket, mint a szeretet, vonzalom, gondoskodás, tisztelet jóérzések sokasága.

Nyitvatartás:

Hétfő07.00 – 17.00
Kedd07.00 – 17.00
Szerda07.00 – 17.00
Csütörtök07.00 – 17.00
Péntek07.00 – 17.00

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Óvodai Sportért Alapítvány
Telefon:+36-1-290-4224
Email:aranka.angerman@gmail.com
Honlap:http://www.karateovoda.hu
Facebook:https://www.facebook.com/KarateKolyokMaganovodaEsCsaladiNapkozi

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek