Murmuczok Oktatási Centrum

1184 Budapest, Lenkey u. 3. | +36-1-294-2518, +36-1-294-1734 | http://felnottkepzes24.hu, http://www.murmuczok.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

A közel két évtizede üzemelő állatkórház sikerére és szakmai hátterére alapozva hoztuk létre a MURMUCZOK Oktatási Centrumot. Az alapítás első látványos lépéseit 2013 év elején tettük meg, mely az oktatási programok, engedélyek beszerzésével párhuzamosan a szomszédos épület felújítása volt. Első oktatásunk 2013-ban az állatvédelem területén dolgozóknak, a Kedvencek jogi alapok nevű képzés volt. Ez a képzés segít eligazodni a jog útvesztőiben az állatvédelemmel foglalkozóknak. A képzés akkreditált és tanúsítvánnyal kiadásával záródik.

A MURMUCZOK Oktatási Centrum három nagy csoportba sorolja a meglévő és tervezett oktatási programjait.

  • KISÁLLAT

Az állatgyógyászati háttér miatt a legnagyobb csoport azon képzések csoportja, melyek a városi életre jellemző kisállattartással kapcsolatos témákat öleli fel. Állatvédelem, fajtamentés, gazdi és kedvenc összhangja, állatgyógyászati segítők képzése a legfőbb területek, melyek központjában mindig a KEDVENC áll. Állatorvosi asszisztens képzésünk iránt kiemelkedően nagy az érdeklődés, és a MAOK is elfogadja az Állatorvosi Asszisztensi Névjegyzékbe kerüléshez.

  • GAZDASÁG

Második csoport, a gazdasági terület, mely leginkább a jelentkezők pénzügyi kultúrájának fejlesztését célozza meg. Munkaügyi 1X1, olyan képzés, ami minden munkavállalónak a legfontosabb jogokat foglalja össze, napi gyakorlati tanácsokkal.

Deviza piaci alapok címmel olyan jelentkezőknek kívánunk segíteni, akik a Forex vagy egyéb tőzsdei kereskedéssel kívánnak biztos megélhetést, kiegészítő jövedelmet vagy nyugalmas időskort biztosítani maguknak és szeretteiknek. Képzésünk többségben gyakorlati, és biztonsági alapokon nyugvó program. Legfőbb célunk a tudás átadásán kívül, a hiedelmek, tévhitek eloszlatása, de a jogos óvatosság megerősítése.

Az Öngondoskodás a fenti két képzést is érinti, és más területeket is, melyek biztosíthatják a mai bizonytalan világban, azokat a kapaszkodókat, melyek segítenek az egyénnek a saját gazdasági jövőjét megalapozni.

  • EGÉSZSÉG

Programjaink olyan területre céloznak, melyek a mozgással, sporttal aktívan együtt élőknek nyújt kiegészítő segítséget és aktuális információkat, nagyon sok gyakorlati tanáccsal ötvözve. Egészséges gerinccel élni képzésünket akkreditáltattuk a pedagógusoknak is, így kredit pontot szerezhetnek és Tartásreform instruktor alapismereteket kaphatnak.

Képzéseinknél törekszünk a magas színvonalra, és a gyakorlati hasznosíthatóságra fektetjük a hangsúlyt. Az oktatók gyakorlott, szakmailag magasan képzett, és igen elhivatottak az oktatás területén.

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.