Zöld Liget Óvoda

1188 Budapest, Ady Endre u. 127. | +36-1-295-3698 | http://zoldligetovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Óvodai nevelésünk sajátossága a környezettudatos magatartás kialakítására való törekvés. Emellett a gyerekek mozgásigényének kielégítésével az egészséges életmódra neveléssel is foglalkozunk. Tornaterem nélkül ez időjárástól függően a kinti tornapályán valósulhat meg.

Tevékenységeinket (mese, vers, ének-zene, énekes játék, rajz, mintázás, kézimunka, mozgás) a környezetismeretből kiindulva az évszakokhoz kötődve tervezzük. Fontos szerepet töltenek be óvodánk életében az ünnepek és a hagyományok. Kiemelt jelentőségűek a "Zöld napok".

Helyi adottságaink, udvarunk kedvező elrendezése megindította fantáziánkat. Egyéni arculatú óvodakertet hoztunk létre. Az udvarunkat úgy alakítottuk ki, hogy a játszóteret meghagyva a közvetlen és közvetett megfigyelésre, tapasztalatszerzésre sok lehetőséget tudjunk kínálni.

Kialakítottuk a legjellemzőbb természeti társulásokat : Halastó, mini erdő, szikla-, virágos-, szőlős-, veteményeskert, fűszerspirál, madáritatók. A csoportokban akvárium, terrárium van. A teknősök tavasztól egy számukra kialakított tóban kint úszkálhatnak.

A gyerekek aktívan részt vesznek az állatok, növények gondozásában, etetésében. Nagy hangsúlyt fektetünk a környezeti nevelésre, óvodai nevelésünk sajátossága a környezettudatos magatartás kialakítására való törekvés.

XVIII. kerületi óvodai körzetek

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-295-3698
Email:zoldliget@zoldligetovoda18.hu
Honlap:http://zoldligetovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek