Zöld Liget Óvoda - Bagolyvár Tagóvoda

1188 Budapest, Rákóczi Ferenc u. 129. | +36-1-292-3425 | http://zoldligetovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

1952-ben 100 gyermek részére épült a hosszú, lapos tetejű épület, amely négy, homogén összetételű csoportnak ad otthont. Az óvodaépületet két részre bontja a középen elhelyezkedő konyha. Mindkét óvodarészen két csoport található. A csoportokhoz tartozik egy közös öltöző és mosdó. Az udvarrészt is két részre osztja az óvodaudvar közepén található tó. Mindkét részen megtalálható a gyermekek számára nélkülözhetetlen játszótér. Tornateremmel és műfüves focipályával is rendelkezünk.

A Rákóczi utca 129-ben található egy vegyes életkorú csoportot működtető tagóvodánk, a Bagolyvár Tagóvoda.

Programunk fő sajátossága a környezeti nevelés. A környezet megismerésére, megszerettetésére, védelmére neveljük óvodásainkat. Ennek megfelelően a gyerekek közvetlen közelében alakítottuk ki a legjellemzőbb természeti társulásokat (halastó, minierdő, sziklakert, virág- és veteményeskert), valamint folyamatosan alakítjuk tanösvényünket, ahol megfigyelésre, interaktív tapasztalatszerzésre nyílik lehetőség. Csoportszobáinkban az élő- és természetsarokban a gyerekek a felnőttel együtt gondozhatják az ott élő gőtéket, pintyeket, halakat, teknősöket. A teknősök tavasztól őszig egy számukra kialakított tóban kint úszkálhatnak.

XVIII. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-292-3425
Honlap:http://zoldligetovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.