Zöld Liget Óvoda - Bagolyvár Tagóvoda

1188 Budapest, Rákóczi Ferenc u. 129. | +36-1-292-3425 | http://zoldligetovoda.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

1952-ben 100 gyermek részére épült a hosszú, lapos tetejű épület, amely négy, homogén összetételű csoportnak ad otthont. Az óvodaépületet két részre bontja a középen elhelyezkedő konyha. Mindkét óvodarészen két csoport található. A csoportokhoz tartozik egy közös öltöző és mosdó. Az udvarrészt is két részre osztja az óvodaudvar közepén található tó. Mindkét részen megtalálható a gyermekek számára nélkülözhetetlen játszótér. Tornateremmel és műfüves focipályával is rendelkezünk.

A Rákóczi utca 129-ben található egy vegyes életkorú csoportot működtető tagóvodánk, a Bagolyvár Tagóvoda.

Programunk fő sajátossága a környezeti nevelés. A környezet megismerésére, megszerettetésére, védelmére neveljük óvodásainkat. Ennek megfelelően a gyerekek közvetlen közelében alakítottuk ki a legjellemzőbb természeti társulásokat (halastó, minierdő, sziklakert, virág- és veteményeskert), valamint folyamatosan alakítjuk tanösvényünket, ahol megfigyelésre, interaktív tapasztalatszerzésre nyílik lehetőség. Csoportszobáinkban az élő- és természetsarokban a gyerekek a felnőttel együtt gondozhatják az ott élő gőtéket, pintyeket, halakat, teknősöket. A teknősök tavasztól őszig egy számukra kialakított tóban kint úszkálhatnak.

XVIII. kerületi óvodai körzetek

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-292-3425
Honlap:http://zoldligetovoda.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdetés
Hirdetés
Desktop

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek