Vajk-sziget Általános Iskola

1183 Budapest, Vajk u. 16-20. | +36-1-292-2471/titkárság, +36-1-291-5298/gazdasági iroda | http://www.vajk-sziget.hu

Oszd meg másokkal!

Desktop

Intézményünkben nyolc évfolyamon 15 osztály mûködik. Tanulóink száma 300-330 fõ között változik. A pedagógusok száma 30 fõ. A technikai személyzet 10 fõs.

A választható idegen nyelv az angol, amelyet a legtöbb évfolyamon csoportbontásban  sajátíthatnak el a tanulók.

Iskolánkban szakkörök és egyéb szabadidõs foglalkozások egészítik ki az oktató-nevelõ munkát; sportkörök (asztalitenisz, kézilabda, kosárlabda, labdarúgás, röplabda), külsõ óraadók, szakedzõk által tartott foglalkozások (gyógytestnevelés, futsal, karate, ritmikus gimnasztika, sakk, szivacskézilabda, kézilabda), számítástechnika szakkör, énekkar, zenei elõkészítõ, színjátszó kör, néptánc. Tanulóink heti rendszerességgel részesülhetnek római katolikus illetve református hitoktatásban. Nehezebben haladó diákjaink számára heti rendszerességgel tanáraik szaktárgyi korrepetálást tartanak, de az intézményben fõállású fejlesztõpedagógus is tevékenykedik.

A XVIII. kerületi általános iskolák felvételi körzetei

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-292-2471/titkárság, +36-1-291-5298/gazdasági iroda
Email:vajk-sziget@t-online.hu
Honlap:http://www.vajk-sziget.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek