XVIII. Kerületi Egyesített Bölcsődék

1181 Budapest, Kondor Béla sétány 5. | +36-1-291-0578, +36-1-291-3221 | http://www.bolcsi18.hu
Desktop

A bölcsőde a gyermekjóléti alapellátás része, a családban nevelkedő 3 éven aluli gyermekek napközbeni ellátását, szakszerű gondozását nevelését biztosító intézmény. Ha a gyermek a 3. évét betöltötte, de testi vagy szellemi fejlettségi szintje alapján nem érett az óvodai nevelésre, a 4. évének betöltését követő augusztus 31-ig nevelhető és gondozható bölcsődében. A bölcsőde a fentieken túl végezheti fogyatékos gyermekek nevelését és gondozását is.

Gondozó-nevelő munkánk során a szeretetteljes nevelői légkörben fontos feladatunknak tartjuk, a gyermekek egyéni fejlődési ütemének figyelembe vételével az alapvető kultúrhigiénés és társas együttélés szabályainak megismertetését, szokássá válásának elősegítését, a sok-sok mese, dal, mondóka, népi játék eszközével a beszédfejlődést, a szókincs gyarapodását és természetesen a biztonságot adó kellemes érzelmi állapotot elősegíteni. Gondozó-nevelő munkánkban mindenkor az egyéni bánásmód, a személyközpontúság érvényesül.

Minden bölcsőde saját főzőkonyhával rendelkezik. Kiemelt hangsúlyt helyezünk az egészséges korszerű gyermekétkeztetésre. A bölcsődében elhelyezett kisgyermekek korszerű táplálásáról, étrendjéről dietetikus, szakképzett élelmezésvezetők és szakképzett szakácsnők gondoskodnak. Speciális étrendet is tudunk biztosítani. Minden bölcsődének saját orvosa van, aki naponta látogatja az intézményt.

Bizalommal keressék fel a kiválasztott bölcsődét, ahol a bölcsőde vezetőjétől minden szükséges információt megkaphatnak.

Javaslataikkal, kéréseikkel, kérdéseikkel, észrevételeikkel bármikor felkereshetik személyesen és telefonon is a kerületi bölcsődék szakmai irányításáért felelős vezetőt.

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Marton Attiláné intézményvezető
Telefon:+36-1-291-0578, +36-1-291-3221
Email:napsugar@bolcsi18.hu
Honlap:http://www.bolcsi18.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek