Desktop

Egy konditerem CSAK NŐKNEK!

Közel 14 éve „vagyunk a pályán",  ami talán  már önmagában is értékmérő a fővárosi fitness- és konditermek végeláthatatlan arzenáljában.

1998-ban  egy országos franchise lánc tagjaként Fit-Forma Stúdió néven ismerhettek meg  vendégeink. Néhány év elteltével azonban már szűknek éreztük a rendszer adta kereteket és mint Pálma Fitness megújult arculattal, a Fit Forma hálózatból kiválva folytattuk tevékenységünket.

A Pálma Fitness egy kizárólag NŐK számára létrehozott edzőterem kardiovaszkuláris- és erőgépekkel, valamint egynémely olyan berendezéssel, amely a női test specifikus terhelését, formálását teszi lehetővé (infraszauna, vibrációs tréner, vacu-step).

Célunk, hogy vendégeinknek testi- lelki jó közérzetet biztosítsunk – nálunk a jó hangulat alapfeltétel! Motiválunk a mozgás, a sport szeretetére, az egészséges, okos (szélsőségektől mentes) táplálkozásra, egy egészséges(ebb) életvitelre.

Áraink kialakításánál törekszünk arra, hogy minél szélesebb rétegek számára elérhetőek legyenek szolgáltatásaink.

Nyitvatartás:

Hétfő06.00 – 21.00
Kedd06.00 – 21.00
Szerda06.00 – 21.00
Csütörtök06.00 – 21.00
Péntek06.00 – 21.00
Szombat07.00 – 15.00
Vasárnap07.00 – 15.00

További információk:

Bankkártya-elfogadás:Visa, Mastercard
Parkolás:utcán ingyenes
Utalványok, kártyák: SZÉP-kártya
Wifi:nincs

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Mátray Piroska
Telefon:+36-1-290-2989
Email:info@palmafitness.hu
Honlap:http://www.palmafitness.hu
Facebook:https://www.facebook.com/hollandimpexpalmafitness
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek