Art Contour Beauty Experts

1182 Budapest, Királyhágó út 73/A. 5. | +36-70-326-5345 | http://www.artcontour.hu
Desktop

 

Kedves Érdeklődő!

Brunner Beáta vagyok az Art Contour alakformáló és szépségszalon megálmodója és tulajdonosa. Szalonunkban kiemelkedő minőségű ,innovatív szolgáltatásokkal várjuk régi és új vendégeinket. Korszerű gépparkkal, kiemelkedő minőségű anyagok használata, úgy mint a német Dalton Aqua Marine Cosmetics, Schwarzkopf,Perfect Nails, Cristal Nail segíti munkánkat, a szaktudásunkat pedig továbbképzésekkel frissítjük,fejlesztjük.

Szolgáltatásaink,szakembereink

  • Hajer Kinga - fodrász +3670415 29 72
  • Kovács Szilvia -fodrász +36 30 397 16 95
  • Brunner Bea - kozmetikus-wellness szakember +36 70/326-53-45
  • Prémné Pataki Piroska - Műköröm építés, manikűr +36 70 522 21 58

Szalonunkban nagy hangsúlyt fektetünk a minőségre,a családias környezetre és a hűséget kiemelkedő kedvezményekkel támogatjuk. Igyekszünk a rohanó világban megteremteni a harmóniát és azt az elégedettség érzetet ,hogy megérte ide jönni...

  • .VIP hűségkártya keretein belül 15% kedvezményben részesülnek a VIP kártya tulajdonosai

Részletes tájékoztató a www.artcontour.hu oldalon található.

Kiemelném az alábbiakat:

*alakformálás területén egyedülálló technológiát, mellyel segítjük a fogyni és formálódni vágyó vendégeinket. A SLIM MASTER TRIO EFECT egy különleges hármas hatású módszer. Anyagcsere és izomtónus fokozás, pettyhüdt kötőszövet erősítése egyidőben. Csökkenti az étvágyat és különös diétát nem igényel. A fokozott rost fogysz tása viszont ajánlott.

Várható fogyás 1-3 kúra alatt 3-13 kg!Az új koncepció szerint mely a tradicionális kínai akupunktúrás módszer ,karöltve a az EMS technológiával stimulálja az anyagcsere intenzitását, az emésztő enzimeink aktivitását és az izmaink feszességét. Fájdalom nélkül hihetetlen eredményekkel büszkélkedhetünk. Hármas hatás, 5 régió 45 perc / alkalom!

*innovatív arckezelések, anti-age kezelések krébből kiemelném az alábbi új orvos-kozmetológiai kezeléseket úgymint:

    -Dermapen, plazma pen, LED maszkos arckezelések és a legújabb CRYO RF&CRYO electoporációs anti-age és TEDS hatóanyag bejuttatásra képes, kiválló minőségő és magas hatásmechanizmussal bíró kezelés együttes.

Várunk Tégsd is!

További infó:0670/326-53-45

www.artcontour.hu

Nyitvatartás:

A fenti nyitva tartástól bejelentkezés alapján eltérünk!

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes
Wifi:ingyenes

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Brunner Bea
Telefon:+36-70-326-5345
Email:artcontour@yahoo.com
Honlap:http://www.artcontour.hu
Facebook:https://www.facebook.com/artcontour.be
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.