Four Balance Kft.

1184 Budapest, Esztergályos u. 10. | +36-1-291-3908 | http://www.fourbalance.hu
Desktop

Cégünk magas színvonalú számviteli és adótanácsadási szolgáltatást nyújt magyarországi társaságoknak és Magyarországon fiókteleppel rendelkező nemzetközi vállalkozásoknak.

Ügyfeleink könyvelési-bérezési-adózási kérdéseit összefogjuk, a hatóságok előtt a cégek képviseletét teljes körűen ellátjuk.

Ügyfeleinknek igény szerint a személyes megbeszélések alkalmával, személyre szabott adótanácsadást nyújtunk.

Nagy hangsúlyt fektetünk a szabályok és törvények maximális betartására, ezen kereteken belül azonban igyekszünk Ügyfeleink számára adót megtakarítani, ötleteket és tippeket nyújtani a legjobb törvényes megoldások eléréséhez.

A rugalmas telefonos időpont egyeztetésnek köszönhetően Ügyfeleinket gyorsan, igényeiknek megfelelően fogadjuk. Főkönyvelőnk és könyvelőink e-mailben folyamatosan elérhetőek, segítve ezzel az egyeztetések hatékonyságát.

Cégünk alapvető értékei:

    * Személyes kapcsolat
    * Precizitás
    * Ügyfeleink tisztelete
    * Tények tisztelete

Nyitvatartás:

Hétfő07.30 – 16.15
Kedd07.30 – 16.15
Szerda07.30 – 16.15
Csütörtök07.30 – 16.15
Péntek07.30 – 14.30

További információk:

Parkolás:utcán ingyenes

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-291-3908
Email:info@fbkft.hu
Honlap:http://www.fourbalance.hu
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Partnerek