Franko-Teher Kft.

1182 Budapest, Regöly u. 8. | +36-1-290-3380, +36-20-955-2669 | https://frankokoltoztet.hu

Oszd meg másokkal!

Ügyfeleinkkel a kapcsolattartást fennállásunk, azaz 1991-óta diszpécsereink végzik. Munkatársaink maximálisan arra törekednek, hogy az ügyfeleink által felmerülő összes költöztetéssel, csomagolással, bútortárolással kapcsolatos igényt kielégítsenek. Minden, a költöztetés szakmával kapcsolatos kérést megoldanak, és minden ezzel kapcsolatos kérdésre választ adnak. Akár nemzetközi költöztetés, akár belföldi költöztetés előtt áll, a mindenre kiterjedő tájékoztatás megkönnyíti Önnek mind a rákészülést, döntést, és a választást is. Irodánkban személyes konzultációra is mód van, de természetesen mind telefonon, mind e-mailben is részletes tájékoztatást tudunk nyújtani. A nemzetközi költöztetéseket, és a belföldi költöztetéseket végző brigádjaink szervezését, irányítását szintén tapasztalt és felkészült diszpécsereink végzik. A magyar ügyfeleken kívül, az angol és szerb nyelvű látogatóknak, leendő költözőknek is teljes körű felvilágosítást adunk.

Várjuk szeretettel megkeresésüket.

Kapcsolat:

Telefon:+36-1-290-3380, +36-20-955-2669
Email:info@frankokoltoztet.hu
Honlap:https://frankokoltoztet.hu
Facebook:https://www.facebook.com/frankokoltoztet

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Hirdess nálunk!

Szeretnéd, ha a kerület lakói tudnának szolgáltatásaidról, termékeidről, boltodról, vendéglátó-helyedről? Hirdess nálunk! Meglásd, egyáltalán nem drága – és megéri. A részletekért kattints ide!

Legyél a szerzőnk!

Rendszeresen írnál a környéked eseményeiről, boltjairól, kocsmáiról, kulturális programjairól, utcáiról és játszótereiről? Ne habozz, vedd föl velünk a kapcsolatot!

Hol-mi toplista

Helyi közösségek a Facebookon

Partnerek