Galavija és Társa Kft

2750 Nagykőrös, Szegfű u. 19. | +36-20-388-1883

Oszd meg másokkal!

Desktop

Takarítás

A  Galavija és Társa Kft. a vagyonvédelmi tevékenység mellett komplex takarítási szolgáltatást is végez, melynek következtében cégünk a takarítási területen is garantálja az alapos és megbízható munkavégzést.

Tevékenységünk alapvetően irodák, irodaházak, valamint ipari létesítmények takarítására terjed ki, ezen túlmenően vállaljuk áruházak, sportlétesítmények, magánlakások, valamint ovodák iskolák egyéb ingatlanok takarítását, építkezések, felújítások, illetve különböző rendezvények utáni takarítást, a megrendelő igényei szerint kézi-, gépi-, illetve vegyszeres módszerrel. Igény esetén száraztisztítást végzünk, illetve bonett módszert (nedves, nyirkos, vegyszeres tisztítás, gyors száradással), vagy nedves mélytisztítást alkalmazunk.

Szolgáltatásainknál korszerű, kizárólag környezetbarát, biztonsági adatlappal rendelkező munkaeszközöket és tisztítószereket használunk.

Alkalmazott tisztítószereink és takarítógépeink minden vonatkozó direktívának, illetve azok módosításainak is megfelelnek, továbbá magyar munkavédelmi és villamos termékszabványosság tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Cégünk nagy hangsúlyt helyez a cleaning üzletág folyamatos fejlesztésére, hiszen a takarítás minősége az egyik legfontosabb tényező a szolgáltatást igénybe vevő Partnereink számára is. A színvonal fenntartásához elengedhetetlen a megfelelő humánforrás – vagyis a megbízható takarítók – és a korszerű technológiai fejlesztések alkalmazása.

Kollégáink sok éves tapasztalattal és nagy gyakorlattal rendelkeznek a napi, illetve karbantartó takarítás terén. Filozófiánk szerint a takarítócsapat munkája és a takarítás minősége akkor megfelelő, ha a takarítók megbízható, lelkiismeretesen dolgozó, munkájukra is igényes szakemberek, a takarítás elvégzése, pedig maximálisan igazodik a Megrendelő igényeihez, elvárásaihoz, a rugalmas időbeosztás révén a takarítók az irodai munkát nem zavarva, gyorsan és precízen végzik el a takarítás feladatait.

Négyzetméter áraink a terület nagyságának megfelelően változnak. Személyes megbeszélés és ingyenes felmérés után a Megrendelő elképzeléseire szabott ajánlatot készítünk, melyben igazodunk a hely adottságaihoz, a terület specialitásaihoz, igényeihez és a munkarendhez Munkáinkra garanciát vállalunk, rendszeres ellenőrzés és teljesítménymérés révén biztosítjuk Partnereink számára a hosszú távú és zökkenőmentes együttműködést.

Ha takarítási szolgáltatásunkra szüksége van, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal.

Tisztettel :Gazdag László  ügyvezető

                        Galavija és Társa Kft

Nyitvatartás:

Hétfő10.00 – 18.00
Kedd10.00 – 18.00
Szerda10.00 – 18.00
Csütörtök10.00 – 18.00
Péntek10.00 – 18.00
Szombat10.00 – 18.00
Vasárnap10.00 – 18.00

Kapcsolat:

Kapcsolattartó:Gazdag László
Telefon:+36-20-388-1883
Email:galavijaestarsa@gmail.com
A tartalom a hirdetés után folytatódik
Desktop, Mobil
Mobil

Az ittlakunk.hu oldalain megjelenő információk, adatok tájékoztató jellegűek. Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.